Fotograf Botez Bucuresti

Unul dintre evenimentele memorabile din viata unei familii este botezul micutului. Un astfel de moment merita capturat si transformat intr-un album de fotografii, pentru a pastra vie amintirea acelei zile speciale. Emotiile de bucurie si implinire sunt puternice pentru parinti, de aceea ei au nevoie de maiestria unui fotograf botez care sa surprinda acele momente exceptionale.

fotograf botez

Cum decurge ziua botezului?

Ea incepe cu pregatirile de acasa, timp in care fotograful de botez ii imortalizeaza pe noii parinti impreuna cu cel mic, in intimitatea caminului lor.

Recomandarea noastra este ca la aceasta sedinta foto sa fie prezenti si membrii apropiati ai familiei, precum bunicii sau nasii, pentru a realiza diferite cadre impreuna.

De asemenea, in functie de dorinta parintilor, se pot face mai multe fotografii de tip portret cu bebelusul, in diferite hainute si decoruri din casa.

Posibilitatile de a realiza fotografii care sa reflecte iubirea dintre parinte si copil sunt infinite. Urmatoarea locatie cheie este biserica, componenta spirituala din aceasta zi. Aici fotograful va surprinde cele mai importante etape, de la juramantul nasilor, botezarea in cristelnita si pana la impartasirea micutului. Un fotograf botez bun este discret, atent si pregatit sa captureze toate momentele-cheie ale botezului. Ziua botezului se va finaliza cu petrecerea. Acum este prilejul pentru fotografiile de grup, cu familia si prietenii care au venit sa sarbatoreasca crestinarea celui mic. Cel mai probabil, bebelusul nu va participa foarte mult timp la petrecere, insa este important ca fotograful sa realizeze cateva cadre si cu el, in special alaturi de parinti, nasi si bunici.

Sedinta foto Botez:

Noi am pregatit si cateva sfaturi pentru parinti, pentru a avea la final cele mai bune fotografii de botez:

Fotograf botez Bucuresti

Mentineti o comunicare deschisa cu fotograful de botez. Daca aveti orice idee sau va doriti mai multe fotografii intr-un anumit context, nu ezitati sa spuneti.

Fiti relaxati: emotiile vor fi autentice, iar fotografiile unice.

Acordati-i posibilitatea fotografului sa viziteze locurile in care va realiza fotografiile, pentru a identifica cele mai bune cadre si pentru a pregati din timp echipamentele de care va avea nevoie.

Ziua botezului este un moment unic pentru parinti si de aceea ea trebuie sa fie surprinsa in cel mai autentic mod posibil.