Fotograf Botez Bucuresti

Unul dintre evenimentele memorabile din viata unei familii este botezul micutului. Un astfel de moment merita capturat si transformat intr-un album de fotografii, pentru a pastra vie amintirea acelei zile speciale. Emotiile de bucurie si implinire sunt puternice pentru parinti, de aceea ei au nevoie de maiestria unui fotograf botez Bucuresti care sa surprinda acele momente exceptionale.


Descoperiți pachetele personalizate și transparente de servicii foto-video botez in Bucuresti si in tara, fotograf botez preturi.

Fotograf Botez – Servicii

1.Sedinta foto acasa

Ea incepe cu pregatirile de acasa, timp in care fotograful de botez ii imortalizeaza pe noii parinti impreuna cu cel mic, in intimitatea caminului lor. Recomandarea noastra este ca la aceasta sedinta foto sa fie prezenti si membrii apropiati ai familiei, precum bunicii sau nasii, pentru a realiza diferite cadre impreuna. De asemenea, in functie de dorinta parintilor, se pot face mai multe fotografii de tip portret cu bebelusul, in diferite hainute si decoruri din casa. Posibilitatile de a realiza fotografii care sa reflecte iubirea dintre parinte si copil sunt infinite.

2.Ceremonie Botez

fotograf botez bucuresti

Aici fotograful va surprinde cele mai importante etape, de la juramantul nasilor, botezarea in cristelnita si pana la impartasirea micutului. Un fotograf de botez este discret, atent si pregatit sa captureze toate momentele-cheie ale botezului.

3.Petrecere

Ziua botezului se va finaliza cu petrecerea. Acum este prilejul pentru fotografiile de grup, cu familia si prietenii care au venit sa sarbatoreasca crestinarea celui mic. Cel mai probabil, bebelusul nu va participa foarte mult timp la petrecere, insa este important ca fotograful sa realizeze cateva cadre si cu el, in special alaturi de parinti, nasi si bunici.

5/5 - (58 votes)