Sedinta foto de Botez- Matei

Botezul lui Matei a fost o sărbătoare cu totul specială pentru familia sa. Matei era un băiețel adorabil, cu ochi curioși și un zâmbet care încânta pe toată lumea. Părinții săi, au pregătit cu grijă fiecare detaliu pentru această zi importantă în viața micuțului lor.

În dimineața botezului, biserica a fost luminată de lumânări și împodobită cu flori. Familia și prietenii s-au adunat cu emoție înăuntru, așteptând cu nerăbdare momentul în care Matei urma să primească botezului.

Apucându-l cu delicatețe pe Matei în brațele sale, preotul l-a scufundat ușor în apa sfințită, rostind formulele sacre ale botezului. Cu fiecare strop de apă sfințită, părinții lui Matei priveau cu inima plină de emoție, știind că micuțul lor era acum parte a comunității creștine.

Ceremonia s-a încheiat cu o rugăciune colectivă, iar familia lui Matei a fost înconjurată de dragoste și bucurie din partea celor prezenți. Pentru părinți, acest botez a reprezentat începutul unei călătorii spirituale alături de fiul lor, Matei, iar amintirea acestei zile speciale avea să rămână veșnic în inimile lor.