Intrebari frecvente

Mai jos gasiti cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care ni le adreseaza clientii nostri. Pentru mai multe informatii puteti folosi formularul de contact sau ne puteti apela telefonic.

Plata pentru serviciile foto se poate realiza doar prin transfer bancar de catre persoanele fizice si cash sau prin transfer bancar pentru persoanele juridice.

Fotografiile realizate in studio se predau de regula in maxim 3 zile lucratoare. Pentru evenimente, termenul de predare este de 15-30 zile in functie de eveniment.

Pretul minim pentru o sedinta foto este de 200 lei. Preturile difera in functie de mai multi factori. Va stam la dispozitie pentru o cotatie de pret personalizata.

Folosim aparatura Canon din clasa profesionala (full frame), echipament de ultima generatie, calibrat si in perfecta stare de functionare. La evenimente vom aduce intotdeauna si echipament de rezerva.

Toate fotografiile predate vor fi prelucrate de catre un editor foto profesionist, cu experienta. Fotografiile din portofoliu sunt exact cele pe care le primesc clientii nostri.

Nu gasesti raspunsul?