Intrebari frecvente

Mai jos gasiti cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care ni le adreseaza clientii nostri. Pentru mai multe informatii puteti folosi formularul de contact sau ne puteti apela telefonic.

Nu este necesar avans. Plata se va realiza integral la finalul evenimentului.

Termenul de predare standard este de maximum 30 zile, insa pentru anumite evenimente de mici dimensiuni termenul este de maximum 15 zile.

În contextul fotografiilor realizate la un eveniment privat, este important să subliniem că stilul nostru se concentrează pe livrarea unei povești coerente prin imagini, și nu pe cantitatea de fotografii.

Astfel, preferăm să evităm să predăm mii de poze care ar putea deveni plictisitoare și copleșitoare pentru clienți. În schimb, punem accentul pe calitatea și relevanța fiecărei fotografii livrate.

Numărul de fotografii primite de la un eveniment privat poate varia în funcție de mulți factori, inclusiv durata evenimentului, numărul de invitați, cerinte specifice, etc.

Nu se garantează un număr exact de fotografii dar va putem oferi cateva estimari pentru unele sesiuni foto mai populare:

  1. Ceremonia religioasă de la biserică: În medie, se predau aproximativ 150 de fotografii.
  2. Ședința foto eveniment: În medie 90 de fotografii.
  3. Petrecerea de la local: La petrecerea de la local, se predau în medie 250 de fotografii.

Daca aveti anumite asteptari specifice, inaintea rezervarii, discutați direct cu fotograful angajat pentru evenimentul dumneavoastră.

Folosim aparatura din clasa profesionala, echipament de ultima generatie, calibrat si in perfecta stare de functionare. La evenimente vom aduce intotdeauna si echipament de rezerva.

Nu se predau fotografii nesortate, needitare, fisiere brute/RAW-uri

Procesul de sortare este esențial pentru a asigura livrarea unui set de fotografii de înaltă calitate și relevante pentru scopul pentru care au fost realizate.

In procesul de sortare nu se vor sterge fotografii care ar putea fi importante, se sterg de exemplu: cadre dublate, cadre in care subiectul are ochiii inchisi, anumite erori, etc

Pentru a asigura ca fotograful poate captura evenimentul cu succes, este important sa ii pui la dispozitie urmatoarele informatii si resurse:

  1. Programul evenimentului: Ofera fotografului programul detaliat, inclusiv orele de inceput si sfarsit, si orice momente speciale sau discursuri programate.
  2. Locatia exacta: Asigura-te ca fotograful cunoaste locatia exacta a evenimentului si cum poate ajunge acolo. Daca exista mai multe locatii (de exemplu, pentru diferite momente ale evenimentului), specifica fiecare locatie distinct.
  3. Lista de dorinte speciale: Daca exista anumite momente sau fotografii speciale pe care doresti sa le captureze (de exemplu, grupuri de invitati, decor special, detalii importante), comunica-le clar.
  4. Politica de confidentialitate si drepturi de autor: Daca exista cerinte speciale legate de drepturile de autor sau de utilizarea fotografiilor (de exemplu, daca nu doresti ca imagini cu anumite persoane sa fie publicate), clarifica aceste aspecte in prealabil.
  5. Masa dedicata la restaurant: Fotograful are nevoie de o masă (“masa de staff”, chiar si de dimensiuni mai reduse) amplasată în sala unde are loc evenimentul, astfel încât să poată supraveghea în mod direct desfășurarea acestuia. Masa joacă un rol crucial în asigurarea unei așezări sigure a echipamentului și în calibrarea dispozitivelor de tip gimbal. De asemenea, masa permite fotografului să lucreze într-un mod eficient și să își gestioneze pauzele într-o manieră optimă. Masa poate fi impartita cu cameramanul sau DJ-ul prezent, exclus foarmatie muzicala sau alti invitati.
5/5 - (5 votes)