locatii sedinte foto in Bucuresti

12 locatii pentru sedinte foto in Bucuresti

Descoperă Bucureștiul prin obiectivul camerei tale, având o varietate de locații ideale pentru ședințe foto, de la parcurile pitorești precum Herăstrău și Cișmigiu, până la centrele istorice vibrante ca Centrul Vechi și cartierele elegante precum Primăverii și Lipscani. Există mai multe opțiuni interesante pe care le puteți lua în considerare, în funcție de preferințele dvs. și de stilul de fotografiere dorit. Iată câteva sugestii:

locatii sedinte foto in Bucuresti
 1. Parcul Herăstrău: Parcul Herăstrău este una dintre cele mai mari și mai variate locații pentru ședințe foto din București. Cu peisaje care includ lacuri, păduri, alei împădurite și grădini botanice, acesta oferă o varietate de cadre naturale și urbane pentru orice stil de fotografie.
 2. Centrul Vechi: Centrul Vechi al Bucureștiului este un veritabil muzeu în aer liber, cu străzi pietruite, clădiri istorice și o atmosferă vibrantă. Acest cadru oferă o gamă largă de posibilități pentru fotografii care caută autenticitate și caracter în imagini.
 3. Palatul Știrbei: Situat în Parcul Carol, Palatul Știrbei impresionează cu arhitectura sa elegantă și grădinile îngrijite. Este o locație ideală pentru ședințe foto care caută un decor rafinat și plin de istorie.
 4. Muzeul Național de Artă al României: Acest muzeu este o comoară culturală, oferind oportunități nelimitate pentru fotografii artistice. Cu o arhitectură impresionantă și colecții de artă remarcabile, Muzeul Național de Artă al României este o alegere excelentă pentru cei care caută cadre sofisticate și inspiraționale.
 5. Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”: Această grădină botanică este un colț de paradis în mijlocul orașului. Cu o varietate bogată de plante exotice, flori colorate și peisaje pitorești, este locul perfect pentru ședințe foto în aer liber, cu un aer tropical.
 6. Cetatea Artelor: Cetatea Artelor este un complex cultural modern, care oferă un fundal contemporan și eclectic pentru fotografii creative. Cu arhitectură modernă și spații verzi, este locul ideal pentru capturarea unor imagini unice și interesante.
 7. Fabrica Club: Fabrica Club este o destinație unică pentru ședințe foto cu o estetică industrială sau urbană. Atmosfera sa creativă și designul său distinctiv oferă o mulțime de oportunități pentru cadre neconvenționale și expresive.
 8. Cartierul Primăverii: Cu vile elegante și grădini frumos amenajate, Cartierul Primăverii oferă un cadru luxos și rafinat pentru ședințe foto. Este locul perfect pentru fotografii care caută o atmosferă sofisticată și exclusivistă.
 9. Parcul Cișmigiu: Parcul Cișmigiu este unul dintre cele mai vechi și mai frumoase parcuri din București. Cu alei umbroase, lacuri pitorești și peisaje romantice, este locul ideal pentru ședințe foto naturale și romantice.
 10. Palatul Parlamentului: Cu arhitectura sa impunătoare și grădinile din jur, Palatul Parlamentului oferă un cadru grandios și monumental pentru ședințe foto. Este locul perfect pentru fotografii care caută un decor magnific și elegant.
 11. Cartierul Lipscani: Cartierul Lipscani este plin de viață și istorie, oferind o atmosferă autentică și eclectică pentru ședințe foto urbane. Cu clădiri vechi restaurate și străzi pline de culoare, este locul perfect pentru fotografii pline de caracter și vitalitate.
 12. Muzeul Satului: Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” este un loc minunat pentru fotografii care doresc să captureze aspecte ale tradiției și culturii românești. Cu arhitectură tradițională și peisaje naturale, este locul ideal pentru fotografii autentice și memorabile.

De la străzi istorice la parcurile încântătoare și locurile urbane vibrante, sau chiar în confortul unui studio foto Bucuresti, fiecare locație oferă oportunități unice pentru capturarea momentelor speciale în timpul ședințelor foto.