Restaurarea fotografiilor vechi

Cateva beneficii ale restaurarii fotografiilor vechi.
Pastrarea imaginilor originale, autentice si crearea unor amintiri care vor dura pentru totdeauna.

In cazul fotografiilor deteriorate, de vina este timpul.

Restaurare fotografie

Materialele folosite atunci nu erau la fel de puternice ca cele de acum. De aceea, cu o restaurare profesionala, te poti bucura de fotografiile vechi pentru o lunga perioda de timp, fara sa-ti fie teama ca le vei pierde.


P.S.: Stim ca de obicei pastezi aceste fotografii in albume sau cutii, ascunse de lumina sau umiditate, dar…stiai ca degradrea fotografiilor se poate produce si fara expunerea lor directa la razele solare?


Ai observat ca multe fotografii vechi sunt foarte mici, prea mici pentru a observa diverse detalii? Restaurarea permite marirea fotografiilor si observarea mai multor detalii, imperceptibile pana atunci.


Cu ajutorul restaurarii, poti elimina zgarieturile, pliurile sau decolorarea. Datorita tehnicilor digitale moderne, garantam repararea detaliilor inestetice de pe cele mai frumoase amintiri ale familiei tale.


Restaurarea fotografiilor vechi
aduce posibilitatea de a le converti in imagini digitale, insemnand acces la ele pentru tot restul vietii, daca decizi sa le pastrezi pe un laptop sau online.
Desi procesul de restaurare a fotografiilor vechi necesita multa atentie la detalii, tool-urile folosite sunt complexe si intuitive, reusind sa aduca la viata amintiri pierdute in timp.

One Comment

  1. Multumesc pentru ajutor!

Comments are closed.