Traieste evenimente unice fara griji

Fotograf evenimente Bucuresti si in tara

fotograf evenimente bucuresti

Dupa luni de zile de planuri, detalii de gestionat si schimbari de ultim moment (pentru ca apar intotdeauna), vine si ziua speciala. Acea zi despre care vei vorbi alaturi de cei dragi pentru ani, acel moment incarcat de bucurie la care te vei intoarce mereu cu zambetul pe buze prin fotografiile din albume.

Evenimentele speciale din viata ta, cum sunt nunta, botezul sau cununia civila, sunt acele zile pline de emotie si implinire. Noi stim cat de importante sunt. Cat de multa presiune, stres si situatii neprevazute pot aparea. Fotograful nu trebuie sa fie o cauza a acestora.

Cu experienta dobandita si dorinta de a crea cele mai frumoase amintiri pentru voi, garantam ca vom surprinde fiecare moment al evenimentului in cele mai autentice cadre si vom spune povestea zilei voastre speciale asa cum ati visat-o.

Fotograf evenimente Bucuresti:Fotograf Evenimente Bucuresti – Nunta

Un simbol al iubirii si uniunii, nunta dintre doi indragostiti este unul dintre momentele demne de inramat ale vietii. Inainte de marele eveniment, ne vom intalni pentru a discuta intregul program, pentru a stabili locatiile si bineinteles, pentru a cunoaste mirii si a invata despre ei, pentru a le oferi cel mai bun album de amintiri, personalizat si unic.

Nu trebuie sa intrebi unde e fotograful – suntem mereu alaturi de voi, pentru orice fotografie doriti. Pe langa portretele de cuplu, mireasa doreste fotografii doar cu domnisoarele de onoare? Si mirele va face la fel cu cavalerii sai! Suntem pregatiti sa surpindem personalitatea celor doi indragostiti in fotografii care vor ramane pentru totdeauna. Misiunea noastra este sa surpindem iubirea in toate momentele ei.

Fotograf Evenimente Bucuresti – Botez

Cu cat drag se uita parintii tai la pozele tale de cand erai bebelus? Botezul este un moment important pentru bebe, dar si pentru parinti. Pozele acasa, la biserica, in diferite costumase si la petrecere, trebuie sa fie naturale, speciale si sa surpinda bucuria si sarbatoarea evenimentului.
Cel mic plange pentru ca asa fac bebelusii? Asteptam pana ii revine zambetul hazliu si ne apucam de treaba. Pentru ca ei merita tot, noi suntem pregatiti sa oferim cel mai bun rezultat, fotograf botez Bucuresti

Fotograf Evenimente Bucuresti – cununie civila

Un moment special, de maturizare si unire, cununia civila merita imortalizata in cele mai mici detalii: de la sosirea la locul de ceremonie, la semnaturile care unesc destine si la primii pasi in lume ca persoane cununate, acesta calatorie plina de emotie trebuie surprinsa cu toate zambetele, lacrimile si imbratisarile sale.

5/5 - (84 votes)