Studio foto Bucuresti – „Pefundal”

Studio foto Bucuresti

Servicii Foto Profesionale în București

Cu un studio foto modern și un decor versatil, oferim un mediu care stimuleaza creativitatea si frumusetea naturala. De la aranjamente elegante la fundaluri tematice, avem totul pregătit pentru a da viață imaginilor tale.

Studio foto Bucuresti – Sedinte foto:

Experimentează magia momentelor speciale cu ședințe foto personalizate. Fie că este vorba despre portrete individuale, fotografii de familie sau sesiuni de logodnă, suntem aici pentru a surprinde fiecare emoție și fiecare zâmbet.

Studio foto Bucuresti – Fotografie de Produse:

Oferim servicii de fotografie de produs care îți vor aduce produsele în prim-plan și vor atrage atenția clienților tăi. Oferte de pret ..


Sedinte foto


Foto produse


PeFundal – Studio foto Bucuresti

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei ședințe foto de familie, a unei ședințe de logodnă, a unui portofoliu profesional sau a unei campanii publicitare îndrăznețe, va stam la dispozitie pentru a vă îndeplini visele fotografice. Cu echipamente de ultimă generație, un decor versatil și o atenție deosebită la detalii, suntem aici pentru a surprinde cadre într-un mod unic și original.

Echipare studio

 1. Aparate Foto Profesionale: Unul sau mai multe aparate foto DSLR sau mirrorless, de înaltă calitate, cu rezoluție ridicată și capabilități avansate de fotografiere.
 2. Obiective Variate: O gamă diversă de obiective, inclusiv obiective grandangulare pentru peisaje și arhitectură, obiective standard pentru portrete și evenimente, precum și teleobiective pentru fotografie de natură și evenimente sportive.
 3. Blituri și Blitzuri de Studio: Pentru iluminare controlată și uniformă în timpul ședințelor foto, inclusiv blitzuri de studio cu softboxuri și umbrele pentru difuzarea luminii.
 4. Sisteme de Iluminare Continuă: Lămpi de studio cu lumină continuă pentru a oferi iluminare constantă și stabilă pentru sesiunile foto, ideal pentru filmare video și fotografii care necesită ajustări precise ale iluminării.
 5. Fonduri Foto: O gamă variată de fonduri foto din diferite materiale (hârtie, pânză, muselină) și culori pentru a crea fundaluri adecvate pentru diverse tipuri de fotografie.
 6. Accesorii de Suport și Montare: Suporturi pentru fonduri, stative pentru aparate foto, brațe articulate și alte accesorii pentru a susține și monta echipamentul în mod corespunzător în timpul ședințelor foto.
 7. Echipament de Editare Foto: Un calculator puternic, software de editare foto profesional și monitoare de calitate pentru a permite fotografului să editeze și să proceseze imaginile capturate.
 8. Accesorii pentru Fotografie: Diverse accesorii precum reflectoare, difuzoare, filtre și telecomenzi pentru a îmbunătăți controlul asupra luminii și a altor aspecte ale capturii imaginii.
 9. Set de Modificare a Culorilor și a Luminozității: Pentru a ajusta și a calibra corect culorile și luminozitatea imaginilor, asigurând o reproducerede înaltă fidelitate a culorilor.
 10. Spațiu de Lucru și Recepție: O zonă dedicată pentru întâlnirea clienților, consultări, precum și pentru post-procesarea imaginilor.
 11. Accesorii pentru Client: O gamă de accesorii suplimentare precum rochii, costume, bijuterii sau alte obiecte care ar putea fi necesare pentru a completa ședințele foto, în funcție de cerințele clienților.
 12. Sistem de Sunet și Muzică de Fundal: Pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă în timpul ședințelor foto in studioul foto din Bucuresti, inclusiv sistem de redare muzică și echipamente audio de calitate.
5/5 - (38 votes)