Servicii Restaurare fotografii vechi:

restaurare fotografii vechi

Pentru restaurarea unei fotografii vechi este necesar sa parcurgeti cativa pasi simpli:

Ne trimiteti fotografia pe mail, iar noi vom face o evaluare si va vom comunica in cel mai scurt timp ce tip de editare se poate realiza si costurile aferente.

Ulterior, vom incepe editarea si in decurs de cateva ore veti primi pe mail o schita cu o portiune din poza, editata in varianta finala.

Nu aveti nicio obligatie de plata pana in acest moment. Daca sunteti de acord cu rezultatul obtinut, veti efectua plata, iar noi vom continua editarea.

Pentru ca editarea sa fie cat mai performanta, va recomandam sa ne trimiteti fotografia scanata la o rezolutie de minimum 300 dpi sau ne puteti aduce poza in format fizic si o vom scana la sediul nostru. Pretul pentru restaurarea unei imagini vechi incepe de la 50 lei si poate ajunge pana la 400-500 lei, pretul fiind influentat de complexitatea fotografiei, de gradul de deteriorare si de nivelul de detalii pe care ni-l veti solicita.

Restaurare fotografii vechi

Veritabile mosteniri de familie, albumele foto ne aduc aminte cat de important este sa-ti fotografiezi etapele vietii pentru a te bucura de ele mai tarziu.

servicii restaurare fotografii vechi

Este un privilegiu sa ai grija de pozele familiei tale si sa le transmiti mai departe generatiilor viitoare de curiosi, care vor sa afle cum aratau bunicii sau strabunicii lor. Insa nu toata lumea se poate bucura de acest privilegiu.

Fotografiile vechi ale bunicilor nostri, au de cele mai multe ori nevoie de un nou inceput, timpul lasandu-si amprenta asupra acestora, afectandu-le calitatea si culorile.

Cu ajutorul soft-urilor si programelor de editare din ziua de astazi, restauarea fotografiilor vechi este posibila si, de ce nu, o surpriza fantastica pentru momentele speciale de celebrare, cum ar fi zilele de nastere din familie.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie, CONTACT