Restaurare fotografii vechi

restaurare fotografii vechi

Pentru restaurare fotografii vechi este necesar sa parcurgeti cativa pasi simpli:

Ne trimiteti fotografia pe mail, iar noi vom face o evaluare si va vom comunica in cel mai scurt timp ce tip de editare se poate realiza si costurile aferente.

Ulterior, vom incepe editarea si in decurs de cateva ore veti primi pe mail o schita cu o portiune din poza, editata in varianta finala.

Nu aveti nicio obligatie de plata pana in acest moment. Daca sunteti de acord cu rezultatul obtinut, veti efectua plata, iar noi vom continua editarea.

Pentru ca editarea sa fie cat mai performanta, va recomandam sa ne trimiteti fotografia scanata la o rezolutie de minimum 300 dpi sau ne puteti aduce poza in format fizic si o vom scana la sediul nostru. Pretul pentru restaurarea unei imagini vechi incepe de la 50 lei si poate ajunge pana la 400-500 lei, pretul fiind influentat de complexitatea fotografiei, de gradul de deteriorare si de nivelul de detalii pe care ni-l veti solicita.

Servicii Restaurare foto

Veritabile mosteniri de familie, albumele foto ne aduc aminte cat de important este sa-ti fotografiezi etapele vietii pentru a te bucura de ele mai tarziu.

servicii restaurare fotografii vechi

Este un privilegiu sa ai grija de pozele familiei tale si sa le transmiti mai departe generatiilor viitoare de curiosi, care vor sa afle cum aratau bunicii sau strabunicii lor. Insa nu toata lumea se poate bucura de acest privilegiu.

Fotografiile vechi ale bunicilor nostri, au de cele mai multe ori nevoie de un nou inceput, timpul lasandu-si amprenta asupra acestora, afectandu-le calitatea si culorile.

Cu ajutorul soft-urilor si programelor de editare din ziua de astazi, restauarea fotografiilor vechi este posibila si, de ce nu, o surpriza fantastica pentru momentele speciale de celebrare, cum ar fi zilele de nastere din familie.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie, CONTACT

Restaurare fotografii vechi – un proces esențial, având multiple motive:

Conservarea istoriei și culturii: Fotografiile vechi sunt documente importante ale istoriei unei familii, comunități sau chiar a unei țări. Ele oferă o perspectivă unică asupra vieții și evenimentelor din trecut. Tehnica de restaurare fotografii vechi permite să fie păstrate pentru generațiile viitoare.

restaurare foto

Păstrarea amintirilor familiale: Fotografiile vechi sunt adesea legate de amintiri și emoții puternice. Ele reprezintă adesea singurele amintiri tangibile ale momentelor importante din viața unei familii. Prin restaurarea acestor imagini, se poate păstra și îmbunătăți aspectul acestor amintiri, permițând familiilor să le împărtășească și să le păstreze într-o formă mai bună.

restaurare fotografii vechi pret
restaurare fotografii vechi

Recuperarea informațiilor pierdute: Fotografiile vechi se pot deteriora în timp din cauza expunerii la lumină, umiditate, praf sau alte elemente. Restaurarea lor poate ajuta la recuperarea detaliilor pierdute sau deteriorate în timp, permițând o mai bună înțelegere și apreciere a conținutului lor.

Repararea daunelor: Fotografiile vechi pot suferi diverse deteriorări, cum ar fi ruperea, decolorarea, petele de apă sau murdăria acumulată de-a lungul timpului. Prin restaurare, aceste probleme pot fi adresate pentru a reda fotografiilor aspectul lor original sau cel puțin pentru a le face mai ușor de vizualizat și de apreciat.

Valorificarea artistică: Unele fotografii vechi pot fi considerate opere de artă în sine sau pot avea valoare artistică semnificativă din diverse motive. Restaurarea lor poate evidenția mai bine calitățile artistice și tehnice ale fotografului, permițând o mai bună apreciere a valorii lor estetice.

restaurare fotografii vechi

În concluzie, procesul de restaurare fotografii vechi este esențial nu doar pentru conservarea istoriei și a amintirilor, ci și pentru păstrarea valorii lor artistice și culturale pentru generațiile viitoare.

5/5 - (28 votes)