Studioul din Bucuresti este amenajat complet pentru realizarea sedintelor foto de Craciun, va asteptam cu 6 decoruri de Craciun mari, cu sute de elemente decorative: brazi, reni, seminee, fotolii speciale, masinute, caluti, cutii postale, perne, botosi, caciuli, felinare, oameni de zapada si multe altele

Sedinte foto Craciun Bucuresti


Se va folosi o combinatie de lumina naturala, blituri, lumina de decor si lumina continua pentru a obtine un efect cat mai autentic.

sedinte foto craciun pret

Sedinta foto de Craciun Pret:

Pachet 1

*sedinte foto Craciun durata maxima 45 minute.
*minimum 30 fotografii, editate profesional
*predare fotografii in maximum 3 zile lucratoare


Sedinte foto Craciun Pret: 490 Lei

Pachet 2

-sedinte foto Craciun durata maxima 45 minute.
-minimum 40 fotografii, editate profesional
-predare fotografii in maximum 3 zile lucratoare
-album fotocarte 15x20cm (20 pagini)


Sedinte foto Craciun Pret: 760 Lei


Decor Studio


1. Cand este cel mai bine sa programez

Sedintele foto de Craciun se vor realiza in perioada 1 octombrie 2023 – 01 ian 2024.

sedinte foto craciun
2. Pot programa in weekend sau in cursul saptamanii?

Se pot face programari pentru sedintele foto de Craciun in fiecare zi de luni pana duminica in intervalul 10:00 – 21:00.

3. Sunt incluse si accesorii sau trebuie sa aduc eu?

Da, in cadrul sesiunii foto se vor folosi diverse accesorii care sunt deja in studio, dar puteti aduce si dvs diverse accesorii specifice, diverse tinute cu haine personalizate sau tematice, clopotei, cornite, jucarii sau orice considerati ca ar fi potrivit.

4. Trebuie sa platesc un avans?

Nu, plata se va realiza integral la finalul sedintei foto.

5. Ce fac in cazul in care copilul sau unul din membrii familiei nu se simte bine, este racit sau are gripa?

Nu se va realiza sedinta foto! Pentru protectia celorlalte persoane programate si a staff-ului, va rugam sa anuntati si daca se poate, reprogramam sedinta foto.

6. Cat dureaza sedinta foto Craciun

Dureaza maximum 45 minute. Fotograful va incheia sesiunea foto atunci cand considera ca s-au realizat toate cadrele propuse. Foarte important este sa ajungeti la timp pentru a nu ne suprapune cu urmatoarea programare. In caz de intarziere la ora programata, sedinta foto se va desfasura in intervalul de timp ramas din programare.
In situatia in care copilul nu doreste sa fie fotografiat, nu coopereaza sau plange fara oprire, se vor realiza mai putine fotografii decat cele propuse, fiind un aspect pe care nu ni-l asumam.

sedinte foto craciun
7. Cate fotografii se realizeaza

Fotografiem astfel incat sa surprindem cat mai multe cadre artistice, la final toate fotografiile se vor sorta si edita profesional. Numarul de fotografii finale poate diferi in functie de pachetul ales. Nu se predau fotografii brute!

8. Unde este studioul

Studioul nostru se afla in zona Piata Unirii Bucuresti si este format din 4 camere cu decoruri, accesorii si lumini diferite.

9. Cine va realiza sedinta foto?

Sedintele foto de Craciun vor fi realizate de Adrian, mai multe informatii in sectiunea „despre noi


Va stam cu drag la dispozitie pentru rezervari sau informatii suplimentare.

Realizarea fotografiilor se va face cu echipament foto profesional de ultima generatie iar in studio vor fi doi fotografi si un asistent. Pentru un rezultat cat mai autentintic, materialele foto vor fi sortate cu atentie si editate de catre un editor foto profesionist. Sesiunea se va desfasura in toate decorurile disponibile in studio.

5/5 - (7 votes)