Sedinta foto de Paste

Bucură-te de magia sărbătorilor cu o sedinta foto de Paste realizată de către studioul nostru foto din București. Oferim o experiență unică și memorabilă pentru tine și familia ta într-un mediu profesional și prietenos.

sedinta foto

Sedinta foto de Paste Pret

Pachet 1

*sedinte foto de Paste durata maxima 45 minute.
*minimum 30 fotografii, editate profesional
*predare fotografii in maximum 3 zile lucratoare


Sedinte foto de Paste Pret: 450 Lei

Pachet 2

*sedinte foto de Paste durata maxima 45 minute
*minimum 40 fotografii, editate profesional
*predare fotografii in maximum 3 zile lucratoare
*album fotocarte 15x20cm (20 pagini)


Sedinte foto de Paste Pret: 760 Lei


Sedinta foto

  1. Consultare Personalizată: Înainte de ședința foto, vei avea o discuție detaliată cu echipa noastră pentru a înțelege exact ceea ce îți dorești pentru ședința ta de Paște. Vom discuta despre temă, locație, vestimentație și alte detalii importante.
  2. Sesiune Foto Profesională: În ziua ședinței foto, vei fi întâmpinat de către echipa noastră prietenoasă și experimentată. Vom crea un mediu plin de creativitate și confort pentru a captura cele mai frumoase momente ale sărbătorii de Paște.
  3. Decor și Accesorii Tematice: Pentru a aduce atmosfera sărbătorii de Paște în viața ta, vom oferi o varietate de decoruri și accesorii tematice, inclusiv ouă vopsite, iepurași jucăuși și multe altele.
  4. Editare Profesională a Fotografiilor: După ședința foto, echipa noastră de experți în editare foto va lucra cu atenție pentru a îmbunătăți și a aduce în valoare fiecare fotografie capturată, asigurându-ne că rezultatele sunt impecabile.
  5. Livare Digitală a Fotografiilor: După finalizarea editării, vei primi prin transfer online o selecție de fotografii digitale de înaltă rezoluție.

La studioul nostru foto, ne angajăm să oferim o experiență de calitate și rezultate remarcabile pentru clienții noștri. Contactează-ne astăzi pentru a programa o ședință foto de Paște și creează amintiri de neuitat alături de cei dragi!

Studioul nostru pentru sedinte foto de Paste se situează în zona Pieței Unirii din București și este compus din 4 camere echipate cu decoruri variate, accesorii și sisteme de iluminare diferite.

Sedințele foto de Paste vor fi realizate de Adrian. Pentru mai multe informații, te invităm să consulți secțiunea ‘Despre Noi’

Sedinta foto de Paste
5/5 - (33 votes)